Aligator A900 GPS Senior

Nová vlajková loď ALIGATOR.
Největší displej 3.2", snadné ovládání, vestavěný krokoměr.
SOS tlačítko s přesnou lokalizací přes družice GPS
A900vestoj(1).jpg"

Obří a skvěle čitelný displej 3.2"

A900 je vybaven velikým, na výšku orientovaným displejem s úhlopříčkou 3.2“. Díky tomu je zobrazení příjemné a velmi přehledné. Jednotlivé položky menu jsou skvěle čitelné a při psaní zpráv se na displej telefonu vejde více řádků. Volání, psaní SMS a všechny základní funkce telefonu tak lze obsluhovat s maximálním pohodlím a bez brýlí.

"design/vata.png""A900r.png""Displ32.png"

 

Krokoměr pro lepší zdraví

Pohyb je pro zdraví důležitý - a nejzdravější pohyb je chůze. Díky telefonu ALIGATOR A900 budete vědět, kolik kroků jste za den udělali. Přímo na hlavní obrazovce uvidíte počet Vašich kroků za den. Už nemusíte nosit na ruce náramek nebo jiné zařízení - A900 má krokoměr přímo v sobě. Díky tomu Vám pomůže udržovat se v kondici!  
"Krokomer.png"

SOS Locator - přesná poloha GPS pro větší jistotu

"SOSLOCATOR.png"

 

 

 

 

Funkce SOS Locator je nezbytná výbava všech Aligatorů a obrovský pomocník především pro seniory. Pomocí této funkce lze telefon i na dálku vyhledat a určit jeho polohu. Oproti ostatním modelům je A900 vybaven nejen lokalizací pomocí GSM sítě, ale i družicovým přijímačem GPS, takže dokáže určit polohu s přesností na metry. Při stisku SOS tlačítka se až pěti předvoleným kontaktům odešle zpráva spolu s odkazem na zobrazení polohy telefonu na mapě. V případě, že majitel kdekoli zabloudí nebo se ztratí, nemusí složitě hledat telefonní čísla a volat, stačí stisknout tlačítko.

Jeho nejbližší zase mohou využít funkci „Vzdálené vyžádání polohy“ a zjistit tak, kde se telefon, a tedy i jeho majitel, právě nachází.

"A900gpsgsm.png"
Přesný čas bez složitého nastavování

Už nikdy nebudete muset nastavovat čas, telefon se vždy nastaví sám.
ALIGATOR A900 si totiž umí nastavit čas zcela automaticky, pomocí sítě operátora a stane se tak Vašimi nejpřesnějšími hodinami v domácnosti!

Velká tlačítka a jednoduché ovládání

Klasická klávesnice s velkými, hmatem rozeznatelnými tlačítky zaručí příjemné používání telefonu a jednoduché ovládání. Telefon s robustní konstrukcí je ergonomicky tvarovaný a lehký, dobře se s ním manipuluje i lidem se sníženou pohyblivostí nebo citlivostí prstů, rozměry 131x60x13mm padnou přesně do ruky.
 

Ovládání pomocí čtyř-směrového ovladače

Novinkou v ovládání seniorských telefonů Aligator je čtyř-polohové ovládací tlačítko. Díky tomu můžete ovládat většinu funkcí rychle a jedním prstem. Další čtyři klávesy jsou umístěny v jeho bezprostřední blízkosti.


"A900panel.png"


Pojistka proti nechtěnému vypnutí

Často se stává, že uživatel si svůj telefon nechtěně vypne delším přidržením tlačítka nebo náhodným stiskem např. v tašce či kabelce. A900 je vybaven pojistkou proti takovému nechtěnému vypnutí. Než dojde ke skutečnému vypnutí telefonu, je nutné je nejprve potvrdit.


Nabíjecí stojánek

Díky stojánku bude mít telefon vždy připravený a nabitý na místě, na které jste zvyklí. Stačí ho jednoduše vložit do stojánku a ihned se začne nabíjet. Je to snadné a není nutné hledat a připojovat nějaké kabely k telefonu.

"withcradle.jpg"

Upozornění na vybitou baterii

Tato funkce napomáhá udržet telefon a hlavně jeho uživatele vždy na příjmu. Telefon odešle na zvolená čísla SMS zprávu, že je baterie téměř vybitá. V takovém případě můžou blízcí kontaktovat vlastníka telefonu, aby ji co nejrychleji nabil. Například prostým vložením telefonu do nabíjecího stojánku.
"batt.png"

Dlouhá výdrž baterie

Výdrž telefonu na jedno nabití v pohotovostním režimu až dva týdny zajišťuje spolehlivá baterie Li-on 1600 mAh. Nemusíte tak mít strach telefon používat třeba na procházce nebo výletě, kde není možnost použít nabíječku.
"A900xdispl.jpg"

Užitečné funkce a fotoaparát

Nový A900 umí mnohem více, než jen volat a posílat SMS. Můžete si přehrát svou oblíbenou hudbu, pustit si rádio i bez použití sluchátek nebo pořídit fotografie s vestavěným fotoaparátem a odesílat je například svým přátelům, jako MMS zprávy. Do telefonu lze vložit paměťovou microSD kartu a snadno tak rozšíříte jeho vnitřní paměť pro hudbu, fotky nebo třeba audio knihy. Samozřejmostí jsou oblíbené funkce jako budík, kalkulačka, svítilna nebo Bluetooth.
Funkce DualSIM umožňuje používat dvě SIM karty najednou.

Skvělý design a oblíbené barevné varianty

Design modelu A900 se vymyká zavedeným představám vzhledu telefonů pro seniory. Elegantní kombinace kovu a skvěle zpracovaného plastu, skvěle sladěné barvy a decentní tvary dodávají telefonu punc nečekaného luxuxsu. Přiložený nabíjecí stojánek působí jako slušivý dolpněk interiéru. Telefon je k dispozici ve dvou barevných provedeních – tradiční sametově černé nebo atraktivní červené metalíze. Přejeme vám ty nejlepší zážitky!

SPECIFIKACE

ROZMĚRY

Výška: 133 mm
Šířka: 59,6 mm
Hloubka: 13,5 mm
Hmotnost: 115 g
Dostupné barvy: Červená, Černá

DISPLEJ

Typ: Barevný TFT
Velikost: 3,2"
Rozlišení: 240x320, QVGA
Podsvícení: bílé

BATERIE

Typ: Li-Ion 1600 mAh
Výdrž v pohotovostním režimu až 14 dnů
Výdrž při hovoru až 8 hodin

PAMĚŤ

Paměť kontaktů v telefonu: 200
Paměť na SMS: 50
Paměť na odeslané SMS: ano
Možnost odeslání SMS více adresátům najednou: ano
MMS zpávy: ano

PAMĚŤOVÁ KARTA

Micro SD / TF až do velikosti 256 GB
(není součástí balení)

TYP SIM KARET

2x Normální SIM

FREKVENČNÍ PÁSMA

GSM 850/900/1800/1900MHz

VÝBAVA

SOS LOCATOR + GPS

Soubor funkcí umožnujících v případě nouze po stisknutí tlačítka, automaticky zatelefonovat, rozeslat SMS a odeslat informaci o přesné poloze telefonu

SOS tlačítko: Ano
Počet předvoleb SOS tlačítka: 5
SOS SMS: Ano
Vzdálené vyžádání polohy: Ano
Určování polohy: GSM + GPS

FUNKCE

Krokoměr: Ano
Svítilna: Ano
Budík: Ano
Kalkulačka: Ano
FM rádio: Ano
Fotoaparát: Ano
Bluetooth: Ano
Přehrávač hudebních souborů: Ano
Automatické nastavení času: Ano
Podpora SIM toolkit: Ano
MMS: Ano

VYZVÁNĚNÍ

Počet melodií: 5 + vlastní
Vibrace: ano
 

KONEKTORY A PŘIPOJENÍ

Nabíjení a data:  Nabíjecí stojánek, Micro USB
Sluchátka / handsfree: Jack 3,5

OSTATNÍ

OBSAH BALENÍ

Telefon Aligator A900
Cestovní nabíječka
Sluchátka
Nabíjecí stojánek
Návod k použití v CZ, SK, DE

DALŠÍ FUNKCE

Hlasité Hands-Free
Připojení k PC
Fotoaparát VGA

JAZYK MENU:

CZ, SK, ENG

Aligator
A900R
Nový produkt

Další podobné produkty

16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Produkt přidán k porovnání.